Aux Roches

Wat is het voordeel van een gietvloer?

gietvloer kiezen

Wat is het voordeel van een gietvloer?

Geplaatst op

In een modern interieur is er geen vloer zo geschikt als de strakke gietvloer. Maar waar schuilt het voordeel nu precies in? In deze blog willen we je graag een beetje bijpraten over de verschillende voordelen die een gietvloer je brengt. Lees snel verder en ontdek hoe het zit. Gietvloeren zijn de toekomst.

Modern design

In de moderne woning is er een vloer die gemakkelijk in een interieur te passen is, namelijk de gietvloer. Deze vloer is door zijn moderne, minimalistische ontwerp gemakkelijk te matchen met interieurstijlen, zoals de minimale, industriële en Scandinavische. Het type biedt als het ware een geschikte basis om een eigentijdsinterieur op te bouwen.

Makkelijk in onderhoudt

Veel mensen zijn al overtuigd van de kwaliteiten van de gietvloer. Zeker als we kijken naar starters en jonge gezinnen; bij hen is de gietvloer favoriet, omdat hij makkelijk schoon te maken is. Kinderen willen nog wel eens morsen. Voor een houtvloer of vloerbedekking kan dit fataal zijn, maar een gietvloer geeft daar niet om.

Eenvoudig combineren

Omdat de gietvloer eenvoudig te gieten / storten / realiseren is, zul je deze ook eenvoudig kunnen combineren met een vloerverwarming. Het is met zo’n verwarming een lastig verhaal wanneer je zou gaan voor een betonvloer. Dit komt omdat beton niet zo flexibel is als een gietvloer, waardoor hij door de warmtewerking makkelijk kan scheuren. Dat ziet er misschien vintage uit, maar als dat niet je ding is, moet je er niet aan beginnen. Bovendien is het niet heel hygiënisch, want er gaat vuil in de scheuren zitten.

Conclusie

Als je weinig werk wilt met je vloer en veel gebruiksgemak, dan is de gietvloer de ideale keuze voor jou. Laat je informeren door een expert.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden