Aux Roches

Tips voor de aankleding van hotelkamers

Tips voor de aankleding van hotelkamers

Geplaatst op

Het is in elk hotel belangrijk dat de hotelkamers in een optimale beleving van de klant voorzien. De sfeer speelt daarbij een rol, maar ook het comfort draagt daar voor een groot deel aan bij. Wat dat betreft zijn er verschillende tips beschikbaar om hotelkamers op een perfecte manier in te richten en aan te kleden.

Stijlvolle en comfortabel vloer

Het is voor hotelgasten in de eerste plaats belangrijk dat de vloer fijn en comfortabel is, maar ook dat deze er mooi uitziet. Beton ciré voldoet wat dat betreft  aan al deze voorwaarden en is zelfs exclusief en luxe te noemen, wat uiteraard uitstekend past bij hotels die een stijlvol karakter nastreven. Het is wel aan te raden om een beton ciré specialist in te schakelen om verzekerd te zijn van de beste kwaliteit en service, zoals u ook nastreeft in uw hotel.

Sfeervolle en praktische verlichting

De verlichting speelt eveneens een belangrijke rol bij de aankleding van een hotelkamer. Het is bijvoorbeeld van belang dat de hotelkamer volledig te verlichten is met hoofdverlichting. Daarnaast is het mogelijk om aandacht te besteden aan sfeerverlichting, zoals nachtlampjes die uiteraard eveneens praktisch gemak bieden. Bijvoorbeeld om in bed nog even ontspannen een boek te lezen.

Decoratie in de hotelkamer

Een hotelkamer leent zich perfect om van decoratie te voorzien. Dat hoeft niet te betekenen dat er allemaal tierlantijntjes hoeven te komen. Het ophangen van een kunstwerk aan de muur van de hotelkamer is ook een vorm van decoratie. Bovendien draagt ook kunst aan de muur bij aan de sfeerbeleving in de hotelkamer.

Zitje en bureau

Het is in hotelkamers belangrijk om niet alleen in een bed te voorzien, maar bijvoorbeeld ook in een zitje en bureau. Indien er te weinig ruimte is, verdient het de voorkeur om een bureau neer te zetten. Als er wel voldoende ruimte is, geldt dat de hotelkamer het beste is aan te kleden met een bureau en een aparte zithoek met tafeltje en fauteuils.

Gerelateerde berichten

vloer gegoten

Logeren in een luxe hotel, waarom is dat leuk?

Wie wil er niet eens lekker een aantal dagen er tussen uit. Onze samenleving vraag veel en is hectisch, zeker door de alomtegenwoordig social media...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden